Mildrid Rømo:
Jeg bruker akrylfarge som grunnlag i mine bilder og maler inn detaljene med oljefarge. Kunsten er både realistisk og ikke, men man ser klart og tydelig hva bildene forestiller. Motivene er gatebilder, bygninger, dyr, mennesker og portrett i mer eller mindre forvrengt perspektiv. Jeg bruker hverdagslige motiver fra virkeligheten og mye av dette er kommet ned på lerretet. Jeg har alltid holdt på med maling og eksperimentert med forskjellige teknikker og har endt opp med denne litt særpregede stilen. Jeg bruker mye farger i mine bilder og folk sier at de blir så glade når de ser på bildene.

Jeg er medlem av Namsos maleklubb og har deltatt på de årlige utstillingene sammen med medlemmene i maleklubben i ca 15 år.  De siste årene har vært spesielt aktive år for meg, hvor jeg har vært med på en kunstutstilling i sør-Sverige (gjesteutstiller) og flere separatutstillinger, sommer og høst, også Sverige. I 2016 deltok jeg på Konstrundan i Hallstahammer og var hovedutstillinger på Virsbo konsthall.  Neste planlagte utstilling blir Konstrundan i Hallstahammer i Sverige, påska 2017. Det er også lagt inn planer om utstilling i 2017 i Hökmark i juli (Sverige).. Som medlem av Namsos malklubb er jeg med og arrangerer "Kunstrunden Namsos".  Dette blir en sommerutstilling i månedsskftet juni/juli 2017.  

Jeg har en fast galleriutstilling i Kommunehuset i Lövånger, Sverige. Alle bildene mine legger jeg ut på min FB-side MRomo. Jeg har alltid øye for et nytt motiv når jeg er på nye steder. Når jeg maler kobles hverdagen ut og timene flyr.  Jeg bruker lang tid på bildene mine og det er også mye planlegging og tenkearbeid underveis. Jeg har fått veldig bra respons fra mine utstillinger i Sverige og ser fram å vise mine bilder.